ηρωες-2023-banner

Μαθήματα storytelling για παιδιά από Δ δημοτικού με Α Γυμνασίου.

cross half circle

Θες να μάθεις πώς να γράφεις ιστορίες με συναρπαστικούς ήρωες;

Χρειάζεται πρώτα να καταλάβεις τον εαυτό σου και τους άλλους!
Μαθήματα storytelling για παιδιά από Δ δημοτικού με Α Γυμνασίου.

“Ο Δημήτρης και η Ιωάννα περπατούν αμέριμνοι στο πάρκο της γειτονιάς για την καθιερωμένη βόλτα του Ρεξ. Όλα φαίνονται συνηθισμένα αυτό το ζεστό, ανοιξιάτικο πρωινό. Τα πουλιά κελαηδούν, τα λουλούδια μοσχοβολούν και ο κόσμος περπατά ευδιάθετος στα δρομάκια του πάρκου. Ξαφνικά, ακούγεται ένας δυνατός και απότομος ήχος. Ο Δημήτρης και η Ιωάννα γυρνούν τρομαγμένοι για να δουν τι έχει συμβεί και αντικρίζουν κάτι απίστευτο…”

Τι είναι αυτό που κάνει μία ιστορία συναρπαστική, έναν ήρωα συμπαθή ή μία σκηνή καθηλωτική; Πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα φανταστικό κόσμο με συνοχή;

Όλοι μας έχουμε μία ιστορία να πούμε και, για να το κάνουμε, αρκεί να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία.

Μέσω της δημιουργικής γραφής, του θεάτρου και των κατασκευών, τα παιδιά θα μάθουν να χτίζουν στέρεους χαρακτήρες, να εξελίσσουν μία πλοκή και να αξιοποιούν διαφορετικές μορφές τέχνης στο ταξίδι τους.

Διαδραστικές ασκήσεις, προσωπική έκφραση και συνεργατικά παιχνίδια είναι μόνο λίγα από τα εργαλεία που θα οδηγήσουν τα παιδιά να αναρωτηθούν και να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους.

Ένα πρόγραμμα δημιουργικής γραφής διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει!

Το Ταξίδι του Ήρωα διαρκεί 5 μήνες, με εβδομαδιαίες συναντήσεις που διαρκούν 2 ώρες, ενώ το εισιτήριό σου κοστίζει 60€ τον μήνα. Το ταξίδι μας ξεκινά στις αρχές Δεκεμβρίου.

Να σε περιμένουμε;

Όλοι μας έχουμε μία ιστορία να πούμε και, για να το κάνουμε, αρκεί να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία.

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 

W icon
brochure-banner-v2-image

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΜΑΚΡΙΑ!

Για να κάνεις την αίτησή σου

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ