Μαμά για Σπίτι

Με ενθουσιάζουν πάντα οι άνθρωποι που έχουν ιδέες, αλλά όταν αυτές τις ιδέες καταφέρνουν και τις υλοποιούν, τότε τους θαυμάζω. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Από καιρό σας έχω μιλήσει για τη Χαρισμάθεια και σήμερα θα μας μιλήσει και ο ίδιος γι΄ αυτή. Το μόνο που θα πω εγώ είναι ένα μεγάλο μπράβο και από εδώ στον Αλέξανδρο, μαζί με την ευχή η προσπάθεια της Χαρισμάθειας, που πλέον επεκτείνεται στο σύνολο της εκπαίδευσης και όχι μόνο στα χαρισματικά παιδιά, να πιάσει τόπο και να γίνει αφορμή να αλλάξουν όλα αυτά που δεν μας αρέσουν. Όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις. Αλέξανδρε σ' ευχαριστώ για τη συνεργασία!

Τα master classes είναι απαιτητικά μαθήματα εμπλουτισμού της ύλης για παιδιά δημοτικού και είναι τα μόνα μαθήματα που έχουν αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών με γνωστικό περιεχόμενο. Τα μαθήματα ξεκινάνε στις 22 Οκτωβρίου, γίνονται κάθε Σάββατο και διαρκούν 3 ώρες. Φέτος το αναλυτικό πρόγραμμα εκτείνεται στις ενότητες: Μαθηματικά, Φύση & Άνθρωπος και Ιστορία & Τεχνολογία.

 

Μια μικρή απόδραση μακριά από την πόλη, στη Στενή Ευβοίας, μόλις 100 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας για τους μικρούς φίλους της Χαρισμάθειας! Τα παιδιά θα περάσουν λίγες μέρες στο βουνό, θα έρθουν σε επαφή με τη φύση, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και τις πλούσιες παροχές ενός υπέροχου ξενώνα!